torsdag 23 augusti 2012

Tur att man inte är sjuk...

eller hypokondriker!
Hur ska det gå när min kära husdoktor flyttar??
Är det jag som drivit i väg henne??
Närå... tror inte det!

Men idag var jag där igen.. så nu lägger vi till hudspecialist till listan som är inkopplad på att fixa denna ganska fördömda kropp. Har nu bytt ut det smärtstillande till antibiotika, linimentet mot mjukgörande och kortison... Det är ju tur att man inte är sjuk..på riktigt!

Imorgon ska jag dit igen... Men nu ska knät få sitt! Sjukgymnastiken ska börja. Skönt att få ordningen på sladdret! Kan bara konstatera att det är 37 dagar kvar tills det är tänkt att jag ska stå där på startlinje på Lidingö... Kommer nog inte att fungera... Invänta svar imorgon. Längtar efter att få springa igen...eller åtminstone powerwalka... Det är inte klokt av musklerna försvinner snabbt. Ja, jag vet att jag inte var något muskelberg innan, men det fanns åtminstone liiiite grundmuskulatur att tillgå.. Nu efter operationen är det bara...sladder... ("- Du ser ut som 60!!" ekar fortfarande i mina öron. Men jag ska visa mannen minsann!)

Mål 1: Nu ska jag fixa gymkort. Jo jag vet att jag har tjatat tillräckligt om detta...men jag är så himla feg! Vet inte vart jag ska våga mig in någonstans...

Men så damp det här ner i brevlådan...
Jag är så j-la köööööööörd!!!!!!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! Jag återkommer snart med svar! :)