onsdag 22 augusti 2012

Snyggo!

Igår tog jag mig en tur till stan och träffade världens bästa A!!
Vi käkade lunch och pratade, pratade och pratade!
Saknar att inte ha henne tillgänglig mer! Hon bor för långt bort för det...
Nåväl, sen blev det shopping. Tyckte jag kunde unna mig en del, efter veckan i husbil med grabbarna. Den enda shoppingen som skedde under den resan var ju bildelar... inte så kul... Tog igen en del igår!
På kvällen hade jag bokat in en tid för fotvård. Hatar fotvård men med ett ben som är svårt att böja efter operationen så behövdes lite hjälp! Tur att den superduktiga fotterapeuten på Topp till tå i Skillingaryd kunde hjälpa mig!

Så här roligt är det med fotvård...

Fulfötter får piff
Coola naglar fick jag på köpet! Det gillar jag! ;)
Idag har jag jobbat på företaget...och det var faktiskt riktigt kul! Nu har jag fått en del idéer...måste nog sova lite på saken...sakerna... ;)

Imorgon väntar samtal till mitt klippkortsställe... Specialistläkargruppen...Ni skulle bara se hur jag ser ut i ansiktet! Skrämmer slag på vem som helst! Eller?

Ser ni utslagen runt munnen och runt ögonen? Aj aj aj, det värker, svider och kliar!
Mannen tyckte jag såg ut som 60 år... tack för den gubbjävel!!
Mannen ska på trämässa i Göteborg imorgon... Den här gången ska han köra bil dit själv! Sist var han ju rund under fötterna att han inte hann av tåget i tid utan hamnade i Alvesta... och så fick han cykla till jobbet kl 5 morgonen efter! he he he

1 kommentar:

  1. Shopping piggar alltid upp, och med alla höstnyheter i affärerna är det inte svårt att bli inspirerad!! Hoppas du hittade något riktigt snyggt till dig själv! Skön torsdag på dig goaste finaste Jessica /❤❤

    SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jag återkommer snart med svar! :)