måndag 4 mars 2013

Joråsåatt

Ja, vad kan jag säga?
Februari är över och jag...lika slut!
Full sprutt och för mycket inbokat. Månaden Mars ska därför inbjuda till åkerhämtning  vila och uppdateringar! Orkar inte med en repris av föregående månad...ja inte än på ett tag i allafall.
En lite kort sammanfattning sen sist, (för er som inte har följt med på Instagram ;) ):
Minisemester med familjen i Göteborg. Vi tog tåget. Vi bodde på en båt nedanför "Legohuset" och vi var bla på Universeum. Skitdåligt boende men en härlig semester!

Vi har åkt en massa skidor och busat i snön. Vårsolen har tittat fram och man gör ju allt för att få lite färg om den bleka nosen!

Så var husbandet och jag på vår årliga weekend. Denna gång gick turen mot Stockholm! Bubblor i glasen och massa god mat, trevligt dubbeldejt med allra bästa T och så givetvis, dejt med Magnus! Fler weekends like this please!

Utbildning för jobbets räkning! Tre dagar smak och sensorik och ändlösa provningar. Så roligt, så intressant och så mätt man var... Härliga dagar i Stockholms skärgård

Sen har det givetvis jobbats, och jobbats...
Lite jobb blir det visserligen den här månaden med ;)
En massa träning ska det också hinnas med! Är ganska återställd och har idag tillbringar 45 minuter i gymmet och 35 minuter på cykeln! Hoppas, hoppas på lite träningsvärk i morgon i denna otränade, värkande och stela kroppen! Nu kör vi, rakt in i kaklet!
Är ni med?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! Jag återkommer snart med svar! :)