söndag 30 juni 2013

Biltjuvar i Klevshult

Det var tydligen någon som vid 22-tiden igår bröt sig in i en röd bil, som stod vid Rasta, och som sedan körde därifrån.
Förstår om en del blir arga och irriterade över att man inte kan låta andras egendomar vara ifred...osv
Men! Jag kan härmed lugna alla upprörda med att .... Biltjuven, var min man, och han bröt sig i vår bil, och körde sedan hem den...

Varför? Jo så här var det...
Tydligen hade lördagsgodis glömts att inhandlats tidigare under dagen. 7 åringen i familjen lyckades lura den husbilsmekande pappan att mamman hade sagt att de måste åka och köpa godis eftersom det var glömt. Detta var vid kl 21 och mamman hade INTE sagt detta utan hon försökte få vildungarna i säng... Pappa tog då, utan mammans vetskap, 7 åringen och åkte ner till byns bensinstation.
Ett mindre 'gräl' utbröt mellan 7åringen och pappan ang ett paket Hubba Bubba, så 7 åringen stack arg som ett bi, ut till bilen. Pappan betalade och gick ut till den arga 7 åringen.
Då uppdagas det att bilen gått i baklås och nyckeln sitter kvar i tändningslåset o bilen går inte att öppna...
Pappan blev på strålande humör, tog sin son i handen och skuttade till sin svärmor. Fick låna hennes bil för att köra hem till den förvånade frun som INTE väntade på godis, utan med tandborstarna i högsta hugg...letade efter 7 åringen.
Ett mindre tumult utbröt. Var är reservnyckeln??  
Pappans humör blev bara bättre och bättre! För: 1- han hade blivit utlurad för köpa godis, 2-sonen var ändå inte nöjd (för trött kanske??), 3-bil i baklås, 4-och så den förbannade reservnyckeln...
Vi vände upp och ner på huset men ingen nyckel... 
Det är ju kanske inte nån smart ide att lämna en bil med nyckel i, lite illa parkerad på en parkering vid stängd bensinmack, belägen vid E4:an en lördags kväll...
Så med ståltråd i högsta hugg drog mannen ner till bilen och med förvånad lätthet öppnade bilen, likt bästa biltjuv för att sedan kunna köra hem bilen igen.

Så,så var det med detta! Nu vet ni att det var ingen fara! Ingen liga som stjäl bilar härjar (inte vad jag vet iallafall!)
Och godiset ligger fortfarande orört här hemma i skåpet!

Karma?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! Jag återkommer snart med svar! :)