Vilken härlig kväll det var! Fantastiskt sällskap, invigning, massa mat, skratt och tutor!
Vips sa det så var tolvslaget passerat och kl 4 på morgonen. Så går det när man har roligt!
Kvällen startades med traditionell bandklippning
Tre små gummor redo!
Vi startade 6 rätters menyn med en Skaldjursbomb fylld med räkor och kräftor. Till detta serverades en kyld riesling från Australien.
Uppdragen väntade på rätt klockslag...
Då ringde klockan för det första uppdraget: "Elda upp skiten!"
Nästa uppdrag var detta
Så varmrätten
Vilken underbart dålig bild... Men den ska föreställa Älgstek med gräddragen pak choy, smörstekta kantareller, rödvinssky och en italiensk potatiskaka. Till detta serverades ett stramt rött spanskt vin med Tempranillodruva. Inte helt fel!
Nästa uppdrag var att se framåt
Och efter den en vitlöksbakad Brie med en päronsirap ned.Så hann vi med desserten innan det var dags för nästa uppdrag.
Vitchokladmousse med passionsfruktssås och rommarinerade jordgubbar. Så lite bubbel till detta! Heaven!
Så uppdrag: Tolvslaget!
Till och med Alfred orkade hålla sig vaken!
Här har vi en av gästerna som provade på sin vinst!
Så roligt vi hade! En kväll som jag stoppar långt in i hjärtat!
Så nu hälsar jag 2015 Välkomnen!
:)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Tack för din kommentar! Jag återkommer snart med svar! :)