onsdag 28 april 2010

Min stora kärlek!

Har lite panik, över fullspäckat veckoslut. Till råga på allt så ska deklarationen in med, så valborgsfest, marknad, opponering, jobb... så min familj, underbara sonen och mannen... städa kaninburar, städa huset, förbereda maten, handla... Men så är jag ju verkligen hon som gillar att ta på sig alldeles föööör mycket. Vilken tur att jag är ledig på måndag... kanske får man pusta ut lite då...

Nu väntar sängen! Men känner mig lite uppspelt! Kanske är det min allra första joggingtur som jag tog här på förmiddagen. Är verkligen så stolt över mig själv att jag sprang ut, och att jag orkade min lilla runda. Avslutad emed lite rehabträning. Nu tusan ska Ikka bli stark och frisk!!! Sjukdomstider är förbi och nu stundar bättre tider!
Detta är min stora kärlek!

söndag 25 april 2010

Surdeg

Blev osams med mamma idag... inte bra... men jag blir bara så trött på att aldrig duga!
Gör allt för henne och så får man ändå bara påhopp, om att man är sur och att man inte ställer upp osv... är faktiskt skitjobbigt. Det förstörde hela min söndag!

torsdag 22 april 2010

Ett försök till intellekt... eller?!?

Sitter i skolan och försöker vara så duktig och pluggig. Vi har seminarium med diskussioner via dator och det är inte det lättaste... måste väl sätta mig in i det mer men just nu tar jag den enkla vägen och bara svarar på andras synpunkter... ha ha... kanske det räcker??
Väntar på att T ska bli klar med sina inlägg så vi kan sätta igång med examensuppgiften med.
Så skoj har jag! :)

tisdag 20 april 2010

På G!

Så sitter man här vid datorn... vill inte gå och lägga mig, fastän jag behöver det så mycket!
Det har varit en lång dag och jag känner mig trött av min ihållande förkylning och pencillinet. Men jag tror jag börjar att se slutet nu! Yes!
Är så sugen på att komma i form nu!! Vill ut och röra på mig och bli fit for fight igen!
Dessvärre så går det inte så vidare bra med algerna. Eller rättare sagt det går inte alls... Har inte ätit den senaste veckan ialla fall... Skyller på pencillinet. Vill inte blanda så där hej vilt...
"Keep it up Jess, only a couple of few days left now!" - Glada tillrop från min hejarklack!

Nu ska jag slita mig! En ny dag i charken väntar... och vad gör man inte??

Sov Gott!

onsdag 14 april 2010

Tillägg...

Kan bara tilägga att lillkillen fortfarande är hemma... hostan håller i sig och nu behandlas han mot ögoninflammation också...
3:e veckan...
Allvarligt, nu har vi varit sjuka för flera år frammåt!!!
suck....

Över förväntan!

Nu har det gått några dagar med algerna. Det är inga som helst problem med att svälja gelén som jag befarade. Med lite vatten slinker den i, i ett litet nafs!
Men jag har vet inte om jag känner eller märker någon skillnad på något än...
Är ju så in i bomben förkyld och har ont i bihålorna.. Men jag fortsätter att äta alger och kurerar mig mor förkylningen så återkommer jag med fler rapporter bara jag blir bättre i förkylningen.

lördag 10 april 2010

Alg dag 1

Dag 1

Alg- Börjes Algkur ska genomföras...

Före


Jösses, gelen i den blå burken verkar inte vara nått att leka med....


Here we go....

Men det var inte så illa! Carrageen avkoket luktade vidrigt och jag blandade i apelsinjuice i förhoppning om att få det att smaka o lukta bättre...hm... Men när väl avkoken stelnat blev den en gelé som var lätt att svälja ner med vatten, och... det smakade inget. Så kalktabletter till. Nu är det bara att vänta på resultatet...

I morgon travpremiär och det känns så där... Varför tackar jag ja till det där? Men med mitt nya jobb som börjar på måndag så borde jag med gott samvete kunna tacka nej till travet...

Ha en trevlig lördagkväll!

fredag 9 april 2010

En ny dag!

Idag är det den sista dagen på länge som jag är ledig... Fick lite hastigt och lustigt jobb igår... och det var väl bra men som vanligt så gick det lite fort. Som alltid när det gäller mig... Har nu börjar funderat på konsekvenserna. Konsekvenserna blir såå långa dagar för lilleman på dagis de kommande veckorna. Får jättedåligt samvete över detta. Men även över skolan... antar att min nya studiegrupp inte kommer att bli så glad över att jag blir borta så mycket. Så alltid ska man behöva ha dåligt samvete för andra! Skitjobbigt!!
Jag som är så glad över att jag har fått jobb! Nu kommer sommaren att lösa sig ekonomiskt iallafall.
Men jag tänker fakstiskt inte offra allt nu på det här jobbet, trots att det nu blir svärmor som blir min chef.
På söndag börjar travsäsongen med... jippi... in i båset med mig...

Nu sitter vi här, lilleman och jag, i soffan och äter frukost, hostade, snörvlande och hesa... en ny dag!

onsdag 7 april 2010

Gnäll gnäll

Så hur var det sist då??
Sjuk som vanligt, eller??
Ja och inget har ändrats sen sist heller... är sjuk igen... Blir så förbaskat trött på det här!
Tänker att så fort jag blir frisk ska jag ta itu med nyttiga matvanor, träning och annat... men jag blir ju aldrig frisk.
Är hemma med lillkillen idag. Vi är inne på andra veckan hemma nu. Visst har vi det mysigt men det hade ju varit roligare om vi had evarit snorfria och pigga så vi kunde hitta på roligare saker istället.
Ja, gnälla är ju tydligen det enda som jag kan.
Lika bra att lägga ner...
Vi hörs!