söndag 21 februari 2010

Det svämmar över!

En söndag med massa snö men en sol som tittar fram emellanåt. Det är kallat... snökristallerna sprakar där ute och glimtar när solen kastar sina strålar på dom. Tusan vad jag vill ha vår nu! Sol och värme och tunna kläder och inget snöblask! Det vill jag ha!

Lillkillen har kommit hem från kalas! Han har haft så roligt och var så stolt över påsen han fick med sig hem. Underbara killen! Han har blivit så stor! Så har han även blivit bjuden på ett till kalas, ett pyjamasparty! Ska han verkligen sova bort hos en kompis?? Skrutten min :)
Har lite för mycket moderskänslor och nostalgi, tror jag... det bara svämmar över <3

Annars så försöker jag att få lite gjort när det gäller skolarbete. Men det gå trögt, jättetrögt! Jag behöver motivation... har tappat den någonstans och hittar den inte! Nån som har sett den??

Kl är snart 5 och det är så ljust ute, man skulle kunna tro att klockan är typ 2...skönt!


Snodde en härlig, inspirerande bild från gettyimage :)

fredag 19 februari 2010

Blääää

Fy f---n helt enkelt!
Jag blir så fruktansvärt trött på mig själv... fattar inte att jag är så fruktansvärd dålig!!
Mår bara skit... orolig för testresultaten på måndag... mer medicin?
Vill bára vara frisk och må bra och orka med...
Men jag sitter här, som en klump, deppig med värk och ömma leder...
Kan inte allt bara ordna sig till det bästa nu??
Tigerns år har ju börjat så...
Skippade tentan idag, dom sitter och skriver den nu. Men jag orkade inte ta mig dit. Känns så onödigt att åka alla 10 milen för att göra något som jag inte ens har ägnat någon som helst tid åt...
Är så trött på det här pluggandet... Är det verkligen det rätta? Att leka student är ingen höjdare precis... känner mig bara så utanför... som vanligt.

Nää fy vad deppig jag är, tur att det finns piller för sånt...

Nu ska jag göramig iordning för lite äventyr som kan bli roliga.
Pappa fyller idag med! Måste ringa honom :)

torsdag 18 februari 2010

ser det snöar...

Här sitter jag... vinden stormar utanför och det vräker ner snö... i mängder. Ser inte ljust ut inför morgondagen... Men jag har bestämt mig! Det blir ingen tenta i morgon! Skönt! Men jag är så otroligt oförberedd har ju inte läst någonting... bättre att göra den nästa gång!

Nu väntar sängen!

Se det snöar!

Snö snö snö

Nu snöar det igen... och jag ska bege mig ut och köra de 5 milen till Jönköping... känns så där...
Tyckte igår att det kändes som lite vår i luften, men jösses så fel det var då. Det ska komma massor med snö... säger de på tv. Jag gillar inte tanken på att åka hem i mörkret, när dte snöar i kväll...
Men men nothing to to about that...

Dags att ta tag i den här dagen och packa ihop sig, sätta sig i bilen och åka. Kul att träffa Nanc iallafall! :)

Ha en bra dag!

Hörs......

onsdag 17 februari 2010

Nu!

Inser att det har blivit alldeles för mycket gnäll här... det är inte så bra. Fast å andra sidan vart kanman annars får spy ur sig det man känner??

Tigerns år har börjat! Mitt år!
Det är nu det vänder!!

tisdag 16 februari 2010

Är iallafall inte gravid...

Idag har jag återigen varit hos doktorn... men varför fattar dom inte?? Fick iallafall ta ett borrelia-prov... och får svar på det på måndag vid återbesöket. Man hoppas ju att något av proven visar något, så man kommer lite närmare en lösnig och förhoppningsvis ett steg närmare att må bra igen.

Trots ett rejält återfall så hade vi iallafall en underbar Alla Hjärtans helg i Stockholm, mannen och jag!
Så underbart att mannen älskade maten! Det finns alltså hopp ;)
Vi hade sååå mysigt! Tassade omkring i våra yakata, badade i det varma vattnet, tvagade oss, åt frukt, åt underbar mat, sov på golvet och bara mös! Mer Alla hjärtans Dag åt folket!

Nu är vi tillbaka i vardagen igen... det snöar, finslipa projektplanen och så tentaplugg...
Men imorgon tar jag paus och följer med mamma på äventyr med den nya lokalen!

Pling pling

onsdag 10 februari 2010

orkeslös

Är fortfarande helt under isen... men nu har jag fått tips om att ta Boreliaprov... mina "symptom" är tydligen väldigt likt Borelia. Och jag hade ju en fästing i höstas, fast i naveln. Jag säger då det.. men det vore skönt att få veta vad det är somgör att jag mår så dåligt. Ska till skolan imorgon, och jag vet inte hur jag ska ta mig dit och orka mig igenom dagen

Fick förresten denna ursöta bild av en kompis! Den påminner om mig och Linda... Den underbara Linda som förstår mig och som alltid finns där! Glad att vi är vänner!

Nu dags för sängen och lite painkillers så att jag får sova, hoppas jag!

Natti natti och sov så gott! 

tisdag 9 februari 2010

Bad day!

Har en dååligt dag!
Värk, febrig, inflammation och deppig...
Jag som så gärna ville berätta om min inspirerande Stockholmsresa och Senseis event! Men jag gör det en annan dag...
Nu ska jag ta lite tabletter och lägga mig och vila lite och ladda inför lite skolarbete.

Hörs!

lördag 6 februari 2010

Utpumpad

Utpumpad ligger jag här... däckad efter en lång förmiddag med tre massager på rad samt två Resonans behandlingar... som tur var... om nu får säga det så avbokade min sista kun dpgs magsjuka. Nej tack det vill vi inte ha! Stanna hemma!!!
Ska vila lite sen hoppa in i duschen och i kväll blir det Kävsjö och lördagsmys med H&P ska bli så kul!!

Imorgon bär det av till Stockholm! Ska bli jättekul och intressant med kurs!
Har nog inget mer att skriva just nu... sova lite kanske...

Ha en bra lördag!

Vi hörs snart igen!

fredag 5 februari 2010

God Morgon!

Ledig fredag!

Har hittills haft en härlig morgon!
Just nu sitter vi framför TV´n... (pappa är inte hemma så då passar vi på... bara städa bort alla spår efter oss bara hahahah) tittar på Nicke Nyfiken och käkar frukost! Vi har precis plockat ut en plåt med nybakade chokladmuffins ur ugnen. När vi har ätit ska vi klä på oss och bege oss ut!
På dagens lista står det:

* Städa kaninburarna
* PULKA
* PULKA
* PULKA

En härlig dag med andra ord!



Nu väntar kaffekoppen och SNÖN!


Ha det gott!

torsdag 4 februari 2010

Det svider i hjärtat!

Får så ont i magen.... det hugger i magen och hjärtat håller nästa på att brista.. Får riktiga flashbacks från när jag var mindre och känslan av att vara utanför och inte få vara med, att jag inte duger och att ingen vill var amed mig... väcks återigen. Fyyy, nog för att jag kan ta att det fortfarande hände rmig rätt ofta att jag känner så, men inte när det gäller Alfred!!! Blir så ledsen när jag ser att han känner så...
Hela den här veckan har det varit så här på dagis! Ingen av fröknarna har tagit emot honom som de brukar, utan de har varit upptagna med annat och kanppt sagt godmorgon åt oss. Alfred har liksom bara stått där och inte vetat vart han ska ta vägen... och så har han då vägrat att släppa mig. - Mamma, gå inte....! Det svider i hjärtat!
Men som tur var var fröken E där idag! Vi gick in på dagis Alfred och jag, de två andra fröknarna var upptagna med telefonen och med några papper så de svarade knappt när vi kom...*vansinnig* Alfred kramades och pussades och vägrade att släppa mig. Fick slita mig loss och gick mot grinden. Då kommer han efter med tårar i ögonen... gå inte mamma... vad gör man?? Då kom Erik och hans mamma så jag stannad eoch pratad emed hene i kapprummet med Alfred nu i famnen. Ingen kom efter Alfred och undrade var han var!!! Jag tänkte att nu kan Erik och Alfred gå in tillsammans så kan de leka. Men då kom fröken E som en räddande ängel, från ingenstans, och undrade var Alfred var och om han inte ville följa med henne osv... Alfred sken upp och följde med utanvidare! Det var någon som intresserade sig för honom!
Men ska det vara så här??
Jag tycker att det är jätteviktigt att man möter barnet och tar emot med intresse när barnet kommer på morgonen, så att barnet känner sig välkommen!!  Sen hittar dom ju sina kompisar och börjar att leka och så är det ju ingen fara! Men man ska inte behöva känna sig utanför på det där sättet!! Så är det bara!!

Usch. var tvungen att avreagera mig lite, nu åker jag till Jönköping och plugget!

Ha en bra dag!

onsdag 3 februari 2010

snö snö

Massor med snö mera snö snö snö snö snö

snö

Två gånger i diket.. redan, idag!
Jösses vilket snökaos det är ute och jag ska bege mig till Jönköping... känns så där....

tisdag 2 februari 2010

Snö snö snö

Tänk, jag hittade det här gamla kortet på lille killen i hallen. Då var han inte så stor... Kan sakna den tiden... min älskade kille!

Ja... annars så har dagen varit bra! Redovisningen gick hyfsat och Nan och jag kommer bra överens angående projektplanen. Ska bli riktigt kul faktiskt!

I övrigt så vräker det snö åter igen. Visserligen så gillar jag snö, men nu känns det som det räcker... spännande varje dag att skotta fram bilen och försöka ta sig ner för berget - utan att hamna i diket... Men jag längtar UT! På fredag räknar jag med att vara ledig! Då blir det snöbus hela dagen! Längtar redan.

Ni fattar att nyhetsflödet inte har varit det bästa denna tisdag... så jag packar ihop och letar mig mot sängen...

I morgon är en annan dag!

*

måndag 1 februari 2010

en dag till

Förvånadsvärd intressant men mycket låång dag i skolan idag... Men jag kände mig mycket duktig och stolt över mina insatser! Det är ju strålande!

När jag kom hem var världens sötaste lilla Bella och hälsade på, men den lilla ville inte sitta still så att hon kunde fastna på bild... men  ni kan ju föreställa en här!

X

Världens bästa svärmor hade ringt mannen idag och ville att han skulle titta förbi... Detta resulterade i en lass med nybakade bullar att ta med hem! Härligt med nybakade bullar! :) Tack svärmor!

Sen så kom det över mig... Jag vill inte jobba... eller jo det vill jag ju, men inte för mycket...hm... Idag lämnade vi huset vid 7.30 för dagis och jag kom hem 17.29... Jösses vilken lång dag. Som tur...hm... är så är ju mannen sjukskriven än och jobbar ca 70 %, så han hämtade sonen vid 15 idag. Men om man jobbar heltid så kommer ju dagarna alltid vara så här... Gillar inte att jag bara fick knappt 1,5 timme tid med Alfred innan han somnade i mitt knä. Jag vill bara inte såna här långa dagar hemifrån... det är det verkigen inte värt. Men jag har ju fortfarande nästan 2,5 år kvar i skolan... så det kanske hinner ändras.

Nu ska jag hoppa i sängen, måste läsa lite till imorgon och vårt seminarium.

Sov så gott!

*kram*

Söndagen...

Jaha, den här helgen var härmed till ända...
Den bara blixtrade snabbt förbi och jag skulle faktiskt vilja ha bara en dag till ledigt...

Här följer på allmän begäran en kort sammanfattning av helgen:
Igår, lördag, var det tenta dags... och man kan ju bara hoppas...
Sen var vi på tonårskalas, alltid lika kul att träffa stora tjocka familjen! Mycket trevligt!
Kvällen avslutades med Slumdog Millionair och en Bacardi Breezer... Mys!

Idag, söndag:
Blingoparty hos A-L var mycket trevligt! Kul att få möta livs levande Café Lattemammor. Jag gör liksom aldrig det annars..hi hi. Mysiga kläder men framförallt till tjejer :( men köpte tillslut ett par snygga mysbyxor åt Alfred och en dödsskön tunika till mig! 740 kronor fattigare... Men det är man väl värd???
Sen hem, Mamma kom förbi och vi käkade semlor :)
Därefter flög städdjävulen i mig/oss och vi har städat och fixat och donat hela dagen. Jag drömmer om drömhemmet, snart så kanske.. vi tar ett steg i taget...


väggen i tvättstugan

NU väntar sängen och en måndag i folkhälsans tecken...låter väl så där inspirerande. Men det blir väl vad man gör det till????

Sov Gott Alla!
Ha en härlig måndag!